Clubul Sportiv Vâlcea 1924#LupiiNegri
Comunicare

Comunicare

CS Vâlcea 1924
CS Vâlcea 19243 days ago
Vâlcea fierbe și la propriu și la figurat! Suntem în negocieri cu mulți jucători de calitate. Zilele următoare vom anunța cel puțin o achiziție de mare valoare. Ce suntem și ce vom deveni a atras atenția și unor echipe de mare valoare din Europa. CS VALCEA 1924 va fi oaspetele celor două mari echipe ale Salonicului, PAOK și ARIS, la sfârșitul lunii august. Mari mișcări și la grupele de copiii și juniori. Consiliul Judeţean Vâlcea face din academie, mereu, prioritatea zero. Haide Vâlcea!
CS Vâlcea 1924
CS Vâlcea 19245 days ago
Bravo Nicu! BRAVO ROMÂNIA!
CS Vâlcea 1924
CS Vâlcea 19241 week ago
Vâlcea creşte turistic zi de zi. Zona geografică, stațiunile din jur fac din oraș un pol de mare interes. La toate astea au contribuit şi sutele de investiții private ìn alimentația publicâ și locuri de cazare. Nivelul de excelență culinară și eleganță ambientală pe care restaurantul Barko le oferă reprezintă un atribut important pentru turismul local. Barko este unul din sponsorii noștri importanți și ne mândrim cu asta. Mulțumim!
CS Vâlcea 1924
CS Vâlcea 19241 week ago
Medalie de bronz pentru Lupoaicele noastre la campionatul național de 3×3. Felicitări!
CS Vâlcea 1924
CS Vâlcea 19241 week ago
Haita nu își uită lupii. Vâlcean de origine, pregătit în Grecia, Christos Stephanos Ciriperu e încă un lup al haitei. A avut un an bun, urmează un an senzațional!
CS Vâlcea 1924
CS Vâlcea 19242 weeks ago
Încă un titlu internațional pentru inima și sufletul haitei Lupilor. Ștefania Uță depășește ultimele accidentări și obține titlul de campioană balcanică la sub 18 ani, după ce catigase competiția regionalà și la seniori și la tineret. Bravo ei, bravo Alina Gabriela Enescu! Suntem cu toții plini de speranță pentru campionatele europene de juniori. Felicitări!

Dacă nu ai împlinit încă 10 ani poți începe antrenamentele la echipa județului tău. Pregătim lupi aprigi pentru viitor!

    Consultați Politica de confidențialitate.

    Puterea haitei este lupul, iar puterea lupului este haita. Rudyard Kipling